Säännöt - Rules

Pelilaatikossa olevien sääntövihkojen lisäksi voit ladata tästä pelisäännöt pdf-tiedostona. Kannattaa myös lukea  pelistrategioista ko. sivulta.

Israelin_paluu_Pikapeli_kuva

Lataa - Israelin paluu - PIKAPELI

PIKAPELI - säännöillä tutustut nopeasti ja helposti peliin, sillä käyttöön otetaan vain perusosat: pelilauta, kääntökiekot, pelinappulat ja arpakuutio sekä heimolaudat, heimokiekot ja heimokortit. Näillä säännöillä voit ottaa perheen nuorimmatkin mukaan peliin. Lataa ja tulosta muutaman sivun PIKAPELI -säännöt, jotka ovat saatavilla vain netistä.

Israelin_paluu_Helpot_Säännöt_kuva

Lataa - Israelin paluu - Helpot Säännöt

Helpoilla Säännöillä on hyvä aloittaa tämä haastava strategiapeli, sillä mukana on lähes kaikki pelin osat ja pelimekaniikat.
Helpot Säännöt sivu 6 - Heimokorttien käyttö - päivitetty 28.10.2020

Israelin_paluu_Pelisäännöt_kuva

Lataa - Israelin paluu - Pelisäännöt

Näillä Perussäännöillä ja Kokeneiden pelaajien säännöillä kannattaa jatkaa heti kun Helpot Säännöt ovat hallinnassa. Pelisääntöjen sivu 27 - Juuda ja Efraim - päivitetty 7.7.2020 ja sivut 11 ja 14 - Käärmekiekon käyttö - päivitetty 27.10.2020

Return_of_Israel_Quick_Game_image

Download - Return of Israel - QUICK GAME

QUICK GAME - rules: You need only Game board, Reversal disks, Pawns, Dice, Tribal boards, Tribal discs and Tribal cards.

Return_of_israel_Easy_Rules_image

Download - Return of Israel - Easy Rules

You can start the strategy game with these Easy Rules.
Easy Rules page 6 - The use of tribal cards - updated 28.10.2020

Return_of_israel_Rulebook_image

Download - Return of Israel - Rulebook

After managing the Easy Rules you can move forward to use Basic Rules and Experienced Rules. Rulebook page 27 - Judah and Ephraim - updated 29.9.2020 and pages 11 and 14 - The use of snake disc - updated 27.10.2020 and some typos - updated 26.2.2021